Safecation / Hotel F6 X Wolt

Safecation-pakettimme on suunniteltu varmistamaan, että tarpeettomat kontaktit pysyvät minimissä ja oleskelu sujuu mukavasti ja ennen kaikkea turvallisesti.

Tästä haluan tietää lisää!

KIPPIS HOTELLILOMALLE!

Aloita hotelliloma juhlavasti kuohuvan kera! Hinta sisältää majoituksen ja aamiaisen, pullon talon kuohuviiniä huoneeseen tarjoiltuna sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 14.

Kippis ja varataan!

IHANAT HITAAT AAMUT

Aloita aamusi kiireettömästi rentoutuen viihtyisässä hotellihuoneessa. Hinta sisältää majoituksen, maittavan aamiaisen huoneeseen tarjoiltuna sekä myöhäisen uloskirjautumisen klo 14

Varataan tämä!

HOTEL F6 X RUNAR COCKTAILS

Tule nauttimaan palkitun Bar Runarin herkullisista cocktaileista majoituksen yhteydessä. Hintaan kuuluu majoitus, kuntosalin käyttö, wifi yhteys sekä cocktailit Bar Runarin cocktail listasta jokaiselle majoittuvalle aikuiselle. Tarjous on varattavissa baarin aukioloaikojen puitteissa ke-la öille.

Cocktaileja, kiitos!

HOTEL F6 & ALLAS SEA POOL

Tänä kesänä ei tarvitse lähteä nauttimaan auringosta ja aalloista ulkomaille, sen voi tehdä aivan Helsingin keskustassa! Seapool -on majoituspaketti, joka sisältää pääsylipun Allas Sea Pooliin.

Loistava juttu, tämä varataan!

Parhaat edut

KESÄYÖT / -20 % etu kahden yön varauksiin

Helsinki ja Hotel F6 - erityisesti sen ainutlaatuinen sisäpiha - heräävät todella eloon kesän koittaessa! Tervetuloa nauttimaan kesäisestä Helsingistä ja kotoisan Boutique-hotellin tunnelmasta pidemmäksi aikaa. Tarjoamme kesän lomailuun etuhinnan -20 % kun majoitut vähintään kahdeksi yöksi.

Varataan kesäyöt!